Penyatuan Hutang

Penyatuan hutang menggabungkan pinjaman dari sumber yang berbeza seperti kad kredit, pinjaman peribadi, dan lain-lain ke SATU pinjaman. Dengan berbuat demikian, ia membantu dalam pengurusan hutang yang lebih baik dan mengelakkan pembayaran lewat. Di samping itu, penyatuan hutang boleh membantu pembayaran balik pinjaman kepada tahap yang boleh diurus dengan memendekkan tempoh pembayaran.

Pemberian Pinjaman Berlesen

Dari sudut pandang pemberian, penyatuan hutang adalah terutamanya untuk peminjam yang mempunyai banyak pinjaman dari pemberi pinjaman wang yang berbeza. Perkhidmatan pinjaman kami membenarkan peminjam untuk menyusun semula hutang mereka dari pelbagai sumber, menjadi hanya satu pinjaman tunggal dengan kami. Bergantung kepada kemampuan pinjaman dan kemampuan pembayaran balik, kami cuba menawarkan kelenturan kepada peminjam. Ini dilakukan dengan memperluas tempoh pembayaran balik, dan mengurangkan komitmen bulanan. Moto kami “Mudah Memohon, Cepat untuk Meluluskan dan Cepat untuk Dibayar”. Kami tidak memerlukan bayaran pendahuluan untuk memproses pinjaman.

Keperluan

Untuk memenuhi syarat untuk pinjaman ini, peminjam perlu merupakan serong pemilik perniagaan atau pekerja yang bergaji. Bagi pemilik perniagaan, anda perlu menyediakan pendaftaran ACRA, UEN di Singapura dan penyata bank 3-6 bulan untuk membuktikan pendapatan tetap. Jika perniagaan anda secara tunai atau tidak didaftarkan, anda perlu menelefonkan kami untuk dinilai secara berasingan.

Sekiranya anda seorang pekerja yang bergaji, anda perlu menyediakan slip gaji 3-6 bulan dan penyata bank 3-6 bulan. Begitu juga, jika anda tidak mempunyai kelayakan tertentu, seperti pekerja asas tunai, atau dokumen yang tidak mencukupi, hubungi kami. Kami akan menilai kes anda secara berasingan.

Kenapa Kami?

Kami adalah salah satu pemberi pinjaman wang berlesen teratas dalam industri ini. Di samping itu, kami mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam industri ini. Kehadiran kami di Singapura termasuk Tampines, Yishun, Pasir Ris, Chu Kang, Ang Mo Kio, Batok, Clementi, Serangoon, Jurong, Woodlands, Sengkang, Kranji, Orchard and Hougang.

Kesimpulan

Sekiranya anda memerlukan wang kecemasan, anda sentiasa boleh menyemak dengan kami. Penyatuan hutang adalah cara yang baik untuk mendapatkan kawalan ke atas kewangan anda dan penyelesaian yang sempurna bagi mereka yang mempunyai banyak bayaran bulanan. Sekiranya anda memerlukan penjelasan lanjut atau perundingan, sila hubungi kami.

Anda mungkin suka membaca tentang pinjaman SME, pinjaman pembiayaan semula, pinjaman perniagaan, dan pinjaman gadai janji.