Pinjaman Gadai Janji

Pinjaman gadai janji merujuk kepada pinjaman untuk peminjam dengan barang berharga untuk ditukar dengan wang tunai dengan segera. Tidak seperti pinjaman bank, anda tidak perlu menghantar terlalu banyak dokumen untuk kelulusan. Keuntungan terbesar pinjaman gadai adalah anda hanya perlu membawa IC anda, barangan berharga anda, tanpa perlu risau tentang pendapatan atau status kredit anda.

Bagaimana caranya berfungsi?

Peminjam akan memanggil atau WhatsApp, dan periksa sama ada item tertentu boleh dicabut. Item ini biasanya bernilai seperti beg tangan berjenama, berlian, jam tangan, barang kemas, dan emas. Ia akan digunakan sebagai bentuk cagaran dalam pertukaran pinjaman kewangan.

Pakar kami akan menilai perkara berdasarkan umur, keadaan dan nilai pasaran semasa. Sebaik sahaja anda bersetuju dengan jumlah pinjaman, ejen akan mengeluarkan perjanjian dan menyerahkan tunai kepada anda.

Kami beroperasi di Singapura seperti Orchard, Ang Mo Kio, Batok, Clementi, Tampines, Jurong, Woodlands, Sengkang, Yishun, Pasir Ris, Chu Kang, Serangoon, Kranji, and Hougang.

Ciri-ciri perkhidmatan kami

  • Pengeluaran segera pinjaman di tempat, jika anda menerima jumlah yang ditawarkan.
  • Tempoh fleksibel tersedia jika anda ingin melakukan penebusan awal.
  • Proses mudah untuk membawa barangan berharga anda dinilai oleh pakar kami.
  • Keperluan dokumen minimum IC dan penyata bank untuk mengesahkan keupayaan pembayaran balik.
  • Proses kelulusan cepat apabila pemeriksaan oleh ahli pajak gadai kami.
  • Yang paling penting, kami tidak memerlukan bayaran pendahuluan untuk menilai kelayakan anda.

Kesimpulan

Sekiranya anda mempunyai wang tunai kecemasan dan kewangan, jangan teragak-agak untuk menghubungi. Kami adalah pemberi pinjaman wang berlesen, yang boleh memberi anda wang tunai segera sebagai pertukaran untuk mengikat barang-barang berharga anda. Di samping itu, walaupun anda tidak layak untuk pinjaman gadai, kami boleh meneroka perkhidmatan pinjaman lain kepada anda.

Selain itu, kami juga menyediakan pinjaman peribadi dan SME.