Pinjaman modal kerja

Pinjaman modal kerja adalah sejenis pinjaman mudah diberikan kepada perniagaan yang memerlukan aliran tunai operasi tambahan. Pinjaman ini merangkumi perbelanjaan semasa untuk kegunaan operasi, seperti bahan mentah, gaji atau utiliti. Mereka mungkin memerlukan pembiayaan perniagaan sedemikian untuk tempoh sementara. Oleh itu, tidak masuk akal untuk meminjam dari bank, yang mungkin mengambil masa yang agak lama untuk diproses.

Kenapa perlu pinjaman modal kerja?

Kadangkala anda mungkin memerlukan pembiayaan tambahan disebabkan oleh keadaan yang tidak dijangka.Ia boleh menjadi penangguhan pembayaran balik oleh pembekal anda, atau barang yang ditahan di kastam untuk diperiksa selanjutnya. Sama ada perniagaan anda perdagangan, pembuatan atau servis, anda perlu modal tambahan untuk beroperasi sehingga hasil modal perniagaan dapat stabil. Di sinilah kami bersedia membantu perniagaan anda dengan pinjaman perniagaan jangka pendek sementara ini.

Keperluan

Biasanya untuk memenuhi syarat untuk pinjaman ini, perniagaan beroperasi sekurang-kurangnya lebih dari 6 bulan. Perniagaan ini mungkin telah didaftarkan dengan ACRA atau UEN di Singapura. Selain itu, terdapat juga perniagaan sedia ada, di mana kita boleh melakukan lawatan tapak, dan melihat kedai, kilang atau pejabat. Selain itu, kami perlu mengesahkan penyata bank syarikat 3-6 bulan. Akhir sekali, kami juga memerlukan bil IC dan utiliti pengarah atau pemilik perniagaan. Sekiranya berlaku kemungkiran dalam pembayaran balik, ini akan menjadi jaminan tambahan.

Kenapa kita?

Kami adalah pemberi pinjaman wang berlesen yang terbaik dengan lebih daripada 15 tahun pengalaman dalam industri pinjaman di Singapura. Kami berkhidmat di Chu Kang, Ang Mo Kio, Batok, Clementi, Jurong, Woodlands, Sengkang, Serangoon, Kranji, Orchard, Tampines, Yishun, Pasir Ris,  and Hougang

Ciri-ciri perkhidmatan kami:

  • Proses permohonan mudah
  • Keperluan dokumen yang rendah
  • Proses kelulusan cepat
  • Cepat pembayaran pinjaman
  • Tempoh fleksibel

Kesimpulan

Oleh itu, jika anda mencari pinjaman modal kerja, hubungi kami untuk bertanya. Sekiranya kesukaran kewangan syarikat anda menghadapi masalah gaji atau perbelanjaan utiliti, kami sentiasa dapat membantu. Kami menyediakan pinjaman mudah jangka pendek dan jangka panjang, bergantung kepada keperluan anda.

Anda mungkin juga berminat dengan pinjaman perniagaan kami, pinjaman PKS dan pinjaman peribadi.