Pinjaman Pembiayaan Semula

Pinjaman pembiayaan semula tersedia untuk peminjam yang mempunyai hartanah. Peminjam boleh memohon lebihan tunai berdasarkan nilai pasaran hartanah dan pinjaman bank yang sedia ada. Ia boleh menjadi jangka pendek atau jangka panjang. Walau bagaimanapun, perbezaan antara pinjaman bank semasa dan nilai pasaran hartanah mestilah agak besar. Atau mungkin ia tidak layak untuk membiayai semula untuk mendapatkan wang tunai. Anda juga boleh memenuhi syarat untuk pinjaman ini, walaupun jika anda disenaraihitamkan.

Kenapa perlu pinjaman ini?

Pembiayaan semula adalah lebih mudah untuk mendapatkan, kerana ia merupakan pinjaman cagaran. Pinjaman ini adalah risiko yang lebih rendah bagi pemberi pinjaman wang, jika harta itu dikenakan. Amaun pinjaman bergantung pada nilai pasaran hartanah. Sekiranya anda tidak dapat membayar balik ansuran, mereka boleh melaksanakan S & P untuk menguatkuasakan penjualan hartanah, dengan itu menuntut balik wang tertunggak.

Keperluan

Keperluan asas untuk pinjaman ini ialah anda mesti memiliki harta atau tanah. Sebaiknya jika ia adalah hak milik bebas, ia lebih baik. Ketiga, anda juga mesti menunjukkan keupayaan pembayaran balik anda, seperti payslip 3 bulan dan penyata bank anda untuk pekerja, atau pendaftaran ACRA dan UEN untuk Singapura serta penyata bank syarikat 6 bulan untuk pemilik perniagaan.

Siapakah kita?

Kami adalah pemberi pinjaman wang berlesen dengan banyak pengalaman dalam industri pinjaman ini. Kami boleh menasihatkan anda bagaimana untuk mendapatkan lebihan tunai daripada harta semasa anda dengan memanfaatkan proses pembiayaan semula.

Kami menyediakan perkhidmatan di Singapura seperti Chu Kang, Ang Mo Kio, Batok, Clementi, Sengkang, Kranji, Orchard, Serangoon, Tampines, Yishun, Pasir Ris, Jurong, Woodlands, and Hougang.

Kesimpulan

Hubungi kami dengan segera. Kami boleh menyediakan konsultasi percuma untuk anda untuk membimbing anda pinjaman yang sesuai untuk keperluan anda. Selain itu, kami juga boleh membantu anda memohon kepada bank, pada yuran tertentu. Walau bagaimanapun, dengan pengalaman kami, ia pasti akan membantu memperlancar proses dan mencapai kadar kejayaan permohonan pinjaman yang lebih tinggi.

Anda juga boleh membaca pinjaman SME, pinjaman perniagaan dan pinjaman modal kerja.