Pinjaman Peribadi

Pinjaman peribadi adalah untuk pekerja bergaji yang memerlukan pinjaman tunai untuk tujuan peribadi. Pinjaman-pinjaman ini dikenali sebagai pinjaman tidak bercagar, bermakna anda boleh mendapatkan uang pendahuluan tanpa sebarang cagaran. Pinjaman ini diberikan berdasarkan profil kredit peminjam dan keupayaan mereka untuk membayar pinjaman daripada gaji mereka.

Kenapa perlu pinjaman?

Kadang-kadang individu mungkin memerlukan wang yang mendesak untuk membayar bil perubatan, hutang kad kredit yang belum dijelaskan, atau biaya pendidikan. Atau mereka boleh membeli beberapa hadiah tetapi bonus gaji hanya akan datang pada bulan depan. Atas sebab apa pun, kami boleh membantu menangani keperluan pembiayaan peribadi anda.

Keperluan

Untuk melayakkan syarat, anda mesti bekerja sekurang-kurangnya 3 bulan, dengan 3 bulan slip gaji. Di samping itu, anda memerlukan 3 bulan penyata bank untuk membuktikan pendapatan anda. Selain itu, kami juga boleh membuat kenyataan terkini CPF, yang akan menunjukkan bahawa anda benar-benar seorang pekerja yang bergaji. Akhir sekali, dokumen lain adalah salinan IC dan Bil Utiliti. Dengan ini, ia mempunyai peluang kelulusan pinjaman yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, jika anda tidak memenuhi keperluan di atas, anda perlu menelefon kami secara terus. Kes anda akan dinilai kes demi kes secara individu.

Ciri-ciri perkhidmatan kami

Pertama, kami mempunyai proses permohonan pinjaman peribadi yang mudah. Anda hanya boleh membuat pertanyaan telefon untuk mengetahui anggaran jumlah pinjaman yang anda layak. Kami dikenali untuk memberikan proses kelulusan pinjaman terpantas yang dalam tempoh 24-48 jam. Dan kami juga menyediakan pembayaran dengan cepat, dengan itu memastikan peminjam mendapatkan wang tunai dengan serta-merta. Syarat pembayaran balik kami adalah fleksibel mengikut keperluan anda. Dan yang terbaik, kita tidak memerlukan pembayaran pendahuluan yuran pemprosesan.

Siapakah kami?

Kami adalah pemberi pinjaman wang berlesen dengan pengalaman lebih daripada 15 tahun. Kami telah membantu ramai orang mengatasi kesukaran kewangan mereka. Kami meliputi seluruh Singapura, seperti Ang Mo Kio, Batok, Clementi, Chu Kang, Serangoon, Jurong, Kranji, Orchard, Woodlands, Sengkang, Tampines, Yishun, Pasir Ris, and Hougang.

Kesimpulan

Oleh itu, jika anda memerlukan wang tunai dengan serta-merta, anda boleh memanggil untuk bertanya. Pinjaman peribadi kami terutamanya untuk pekerja bergaji dengan sumber pendapatan yang stabil. Profil kredit anda dan tempoh penginapan anda di syarikat anda akan membantu menentukan berapa banyak yang anda boleh meminjam. Walau bagaimanapun, jika anda seorang pekerja bebas, atau pemilik perniagaan kecil, anda juga boleh menggunakan pinjaman perniagaan kami, pinjaman SME atau pinjaman modal kerja.