Pinjaman perniagaan SME

Pinjaman perniagaan SME adalah khusus untuk perusahaan kecil dan sederhana. Perniagaan SME ini sangat bergantung kepada tunai operasi kerana mereka baru dan tidak mempunyai asas pelanggan yang kuat.

Di samping itu, SME ini tidak mempunyai banyak kuasa tawar-menawar. Oleh itu, mereka memerlukan pembiayaan perniagaan sementara jangka pendek atau pinjaman modal kerja untuk mengekalkan operasi harian mereka. Di sinilah kita dapat membantu dengan menyediakan pembiayaan segera kepada SME.

Kenapa kita?

Kami adalah salah satu pemberi pinjaman wang berlesen terkemuka di Singapura. Contohnya, kami berkhidmat di Tampines, Yishun, Pasir Ris, Chu Kang, Ang Mo Kio, Batok, Clementi, Serangoon, Jurong, Woodlands, Sengkang, Kranji, Orchard and Hougang.

Selain Pinjaman PKS, kami juga menyediakan Pinjaman Pembiayaan Semula, Pinjaman Perniagaan, dan Pinjaman Peribadi.

Ciri-ciri Pinjaman

Pinjaman kami mudah diterapkan, dan cepat untuk meluluskan, biasanya dengan kelulusan dalam masa 24 jam setelah dokumentasi penuh. Di samping itu, kami juga menawarkan pengeluaran yang cepat, yang membolehkan peminjam mendapatkan wang tunai sebaik sahaja kelulusan pinjaman. Akhir sekali, tempoh pembayaran balik kami juga fleksibel bergantung pada keutamaan pelanggan. Paling penting, kami JANGAN mengutip bayaran pemprosesan terdahulu. Oleh itu, jangan bimbang tentang penipuan yang memerlukan anda membayar wang pendahuluan.

Keperluan

Pinjaman PKS kami memerlukan perniagaan yang berdaftar dengan ACRA dan UEN selama lebih dari 6 bulan. Ia juga mesti menyediakan sekurang-kurangnya 3-6 bulan penyata bank untuk membuktikan pendapatan bulanan yang stabil. Di samping itu, mereka perlu menyediakan Salinan Salinan dan Utiliti IC. Pemohon dengan kriteria sedemikian akan mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk kelulusan pinjaman. Walau bagaimanapun, kelulusan pinjaman akan menjadi kes demi kes jika pemohon tidak memenuhi semua kriteria di atas. Contohnya jika PKS kurang dari 6 bulan, atau perusahaan beroperasi secara tunai, ia akan dinilai secara berasingan.

Kesimpulan

Oleh itu, jika anda seorang Pemilik Perniagaan SME, dan memerlukan pembiayaan tunai, janganlah lagi! Hubungi kami sekarang untuk menyemak sama ada anda layak. Kami boleh menilai kes anda, dan menyediakan pilihan pinjaman perniagaan lain.