Pinjaman Perniagaan

Terdapatlah masa yang anda akan memerlukan wang yang penting untuk membina perniagaan anda. Anda mungkin terlibat dalam perdagangan atau pengeluaran. Anda juga boleh merupakan penjaja dan peniaga bermodal kecil, pekerja bebas ataupun seorang pemilik SME. Kadang-kala, peniaga-peniaga tersebut hanya memerlukan suatu modal untuk perniagaan mereka dengan cepat seperti pinjaman syarikat, pinjaman perniagaan SME, pinjaman modal kerja dan pinjaman perniagaan yang mudah. Pinjaman ini adalah bertujuan untuk beroperasi, keperluan perbelanjaan dengan segera atau perkembangan perniagaan.

Bagaimanakah kami akan membantu?

Pertama sekali, kami TIDAK AKAN mengecajkan sebarang bayaran pendahuluan untuk memproseskan sebarang permohonan untuk pinjaman kami. Bukan itu sahaja, kami memang tidak seperti penipu pinjaman yang akan menipukan anda untuk memindahkan wang kepada mereka.


 Perkhidmatan kami adalah sangat mudah untuk dipohon. Anda boleh memohonkan pinjaman kami dengan menggunakan dokumen-dokumen yang minimum. Kedua, kami mempunyai perkhidmatan yang sangat cepat dalam meluluskan pinjaman dengan dokumen yang mencukupi. Ketiga, kelulusan pinjaman kami adalah cepat sekali. Akhirnya, kami akan membekalkan tempoh pinjaman yang fleksibel. Anda akan mempunyai cara penyelesaian kalaulah anda mempunyai wang berlebihan.

Kelayakan

Untuk meluluskan pinjaman perniagaan kami adalah sangat mudah. Perniagaan anda mestilah berada dalam keadaan yang aktif dengan pendapatan mantap yang melebihi 6 bulan. Lebih-lebih lagi, perniagaan anda perlulah didaftarkan dengan ACRA atau Unique Entity Number (UEN). Selain itu, kita wajarlah memastikan pendapatan perniagaan dengan 3-6 bulan keadaan bank syarikat. Akhir sekali, kami memerlukan IC pemilik atau pentadbir perniagaan, bil-bil utility seperti beberapa gambar operasi perniagaan.

Untuk peminjam yang tidak memenuhi sebarang syarat yang disebutkan di atas, sila hubungkan kami. Kami akan berusaha untuk menetapkan orang yang sesuai untuk mencari penyelesaian untuk anda sebagai kembali dan memberikan nasihat berdasarkan kes anda.

Kenapa Kami?

Di Singapura, kami adalah salah satu pemberi pinjaman wang berlesen yang paling dipercayai. Kami telah membantu ramai individu untuk mengatasi masalah kewangan mereka. Kami beroperasi di sekitar Jurong, Woodlands, Tampines, Yishun, Pasir Ris, Chu Kang, Clementi, Serangoon, Ang Mo Kio, Batok, Sengkang, Kranji, Orchard and Hougang.

Kesimpulan

Oleh itu, jika anda mencari pinjaman perniagaan kecil, pendahuluan tunai perniagaan dan pinjaman perniagaan jangka pendek, sila hubungi kami dengan segera! Perkhidmatan kami akan membantu anda mengatasi keperluan tunai kecemasan anda. Selain itu, anda tidak perlu bimbang tentang reputasi anda yang terjejas kerana privasi anda terjamin. Anda mungkin berminat dengan perkhidmatan pinjaman kami yang lain seperti pembiayaan semula, pinjaman peribadi dan pinjaman pajak gadai.